Taide

Olen tehnyt vuosien varrella erilaisia kuvia asiakkaiden toivomuksesta ja omaksi ilokseni. Aloitin öljyvärimaalauksilla jo vuonna 1994 ja nykyisinä tekniikoina käytän erilaisia tekstiilimateriaaleja, huopaa sekä digimaalausta, piirtämistä ja maalausta unohtamatta.

Huopa

Veneranta (2017)

Neulahuovutettu ja märkähuovutettu tekstiililtaideteos, jonka mitat ovat noin 60 x 80 cm. Teoksessa on käytetty pääasiassa suomenlampaanvillaa, pohjana on paksu esihuopa ja teos on huoliteltu myös takapuolelta. Ripustuskuja on yläreunassa.

Myyty.

Rannikko (2017)

Kokonaan suomenlampaanvillasta märkähuovuttamalla valmistettu tekstiilitaideteos. Koko n. 60x120cm.

Myyty.

Mökkiranta 2019

Asiakkaan tilaama taidetekstiili, jonka perustana on valokuva hänen omasta mökkirannastaan. Pohjana on teollisesti valmistettu huopa, johon olen maalannut taustalla näkyvän maiseman tekstiilivärein. Etualan kaislat muodostuvat erilaisista kasvivärjätyistä villalangoista ja muista materiaaleista.

Muu tekstiilitaide

Mooseshine (2018)

Mustalle sametille kolmivärisenä painettu triptyykki, joka on liimattuna ohuelle koivuviilulevylle. Yläreunoissa koukut ripustusta varten. Yksittäisen osan koko on n. 30x100cm.

Tämä työ on artesaanitutkintoni lopputyö. Olen ommellut hirvenkallosta ja sarvista koostuvaan painokuvaan erilaista rihkamaa, joka edustaa nykyajan kertakulutusyhteiskuntaa. Hirvi taas edustaa luontoa ja sen haavoittuvaisuutta.

Kesäkuussa 2019 pidin taidenäyttelyn ”Ulottuvuuksia todellisuuteen” yhdessä Piia Kovasen kanssa Lievestuoreella. Tässä kokoelma taidenäyttelyn tekstiilitöistäni:

ÖLJYVÄRITYÖT

Olen maalannut öljyväritöitä vuodesta 1994 eteenpäin. Niiden teossa on välillä ollut vuosien tauko, mutta tarkoituksenani on jatkaa myös öljyväreillä maalaamista, kunhan aikaa niiden tekoon taas riittää. Tässä on vain murto-osa kaikista töistäni, koska en ole ottanut niistä kuvia (silloin ei ollut vielä digikameroita) ja olen myynyt niitä asiakkaille, joiden yhteystietoja minulla ei ole. Jos satut omistamaan aikaisempia töitäni, ottaisin mielelläni niistä kuvia vastaan!

Kesäkuun 2019 taidnäyttelyn öljyväri- ja akryylitöitä:

vesivärityöt ja piirustukset

Vesivärit ovat minulle suhteellisen uusi tekniikka, koska jostain syystä en ollut sen kanssa sinut, ennenkuin löysin hyvän opettajan. Piirustuksia olen tehnyt aina, joten tässä on vain pintaraapaisuna muutama kuva.

Lisää töitäni löytyy instagramista ja facebookista alla olevista linkeistä.