Printit

Alta löytyy kuvia nykytuotannossani olevista painokuvista. Esittelen printtejä erivärisinä ja erivärisillä materiaaleilla, jotta voit nähdä kuinka paljon kuvat muuttuvat pelkästään värejä muuttamalla.

Painan printit käsin seripainomenetelmällä. Valotan myös seulani itse ja sekoitan värit pigmenteistä. Painokuvien pesunkesto on erinomainen ja niiden painaminen onnistuu luonnonmateriaaleille eli puuvillalle, pellavalle ja villahuovalle. Kankaissa saa olla mukana myös tekokuituja, mutta niiden on kestettävä vähintään kahden pisteen (160 asteen) silitys värien kuumakiinnityksen takia.

Rattori

Rattori -printti taipuu moneen. Olen painanut sitä mm. tyynyihin, paitoihin, kangaskasseihin ja pyyhkeisiin.

Haukotteleva kissa

Haukotteleva kissa -printti on yksi suosituimmista printeistäni. Olen käyttänyt sitä mm. pyyhkeissä, kännykkäpusseissa, paidoissa ja laukuissa. Siitä löytyy kaksi eri kokoa.

Hirveä hirvi

Hirveä hirvi on rakkaimpia printtejäni. Se soveltuu suuren kokonsa vuoksi vain rajalliseen määrään tuotteita. Olen käyttänyt sitä mm. tyynyissä, paidoissa, pyyhkeissä ja esiliinoissa.

Paha kokki

Pääkallo -essu on varsinkin miesten suosiossa oleva esiliina, jossa on asennetta! Essua löytyy kahta eri kokoa, joista pitempi malli yltää yli polvien. Tällä printillä en toistaiseksi ole tehnyt muita tuotteita, mutta niitäkin saa tilauksesta.

Kärpänen

Kärpäs -printti syntyi eräänä aurinkoisena kevätpäivänä, kun sain ikuistettua kärpäsen kännykkäkamerallani. Siitä se siirtyi pienen kuvanmuokkauksen kautta kankaalle ja erilaisiin tuotteisiin, joita ovat mm. vyölaukut ja erilaisiet pienet pussukat. Myös lasten t-paitoihin olen painanut näitä ”häntäkärpäsiä”.

Unikko

Unikko -printti on kolmivärinen ja se sopii moniin tuotteisiin. Kuvissa olevan olkalaukun valmistin tilauksesta asiakkaalle juuri hänen toivomissaan väreissä. Printin innoituksena oli paikallisen taiteilijan, Sirke Palmun, ”Unikko” -maalaus.

Hyttynen ja hämähäkki

Hyttynen ja hämähäkki ovat uusimmat printtini. Ne tuovat mukavan lisän hyönteiskokoelmaani 🙂